Dnes je 19. september 2017
+421 41 5079 100
Online rezervácia
Denné menu

DENNÉ MENU

Vychutnajte si svoje Klasik, Light alebo Business menu v príjemnom klimatizovanom prostredí.
Večera so šéfkuchárom

VEČERA SO ŠÉFKUCHÁROM

Tématickú večeru vám pripraví šéfkuchár M. Milučký priamo pri vašom stole.
TalkShow

Hosť TOMÁŠ BEZDEDA

V stredu 27.9. exkluzívna live show v komornej atmosfére hotelovej kaviarne.

Tatarákové hody

Desaťročia bola hotelová reštaurácia Dubná Skala vychýrená tatarákmi.

Príďte si ich opäť vychutnať v tradičných i moderných variáciách - šéfkuchár Miroslav Milučký vám počas večera predstaví šesť druhov tejto výnimočnej pochúťky. K tomu prémiové slovenské pivo ERB a sprievod cigánskej muziky. 

 

Tartar z farebných paradajok s marinovanou červenou cibuľou, syrom cottage a tapenádou z čiernych olív
ERB Svetlý ležiak 10 %

Tartar z lososa na čiernom chlebe, riasou salicorne a kôprom
ERB Weizen
 
Tartar z hovädzej sviečkovej Angus na hrianke z domáceho chleba, servírovaný s carpaciom z údeného jazyka a strateným prepeličím vajíčkom
ERB Tmavý špeciál 13 %
 
Cviklový tartar s kozím syrom a pečenými píniovými orieškami
ERB Weizen
 
Tartar z jelenej sviečkovice s lesnými hubami, morušami a šťaveľom
ERB Svetlý ležiak 12 %
 
Jahodovo-mangový tartar na perníkovej strúhanke z bezé a bielym balsamicom
ERB Braxatoris

 

Predaj vstupeniek (59 € / os.) na recepcii hotela 041/5079 100 alebo cez Ticketportal.